Copenhagen FinTech og Jyske Bank indgår samarbejde

Om Jyske Bank | 2. juli 2018

Jyske Bank og Copenhagen FinTech, det innovative center for danske fintech-virksomheder, har indgået en samarbejdsaftale, der giver begge parter mulighed for at påvirke og inspirere hinanden.

”Det er først og fremmest super interessant at få Danmarks tredjestørste bank på den her platform for nye fintech-virksomheder. Jyske Bank kan komme tættere på miljøet, lave partnerskaber og på sigt investere i nogle af de her selskaber,” siger Thomas Krogh Jensen, CEO i Copenhagen FinTech.

”Med samarbejdet kan Jyske Bank være tæt på udviklingen og gribe de muligheder, der opstår,” siger Peter Schleidt, bankdirektør med ansvar for IT i Jyske Bank.

Som en del af samarbejdsaftalen får Jyske Bank en fast arbejdsplads på Copenhagen FinTech Lab, der i øjeblikket huser omkring 50 spirende fintech-startups.

Rina Rasmussen, bestyrelsesmedlem i Jyske Bank, er én af dem, der ofte vil benytte sig af arbejdspladsen: ”Bestyrelsen skal jo forstå og følge med i, hvad der foregår i verden omkring os. Det er nødvendigt for at udvikle Jyske Bank - ikke mindst på digitaliserings- og teknologiområdet.”

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.