Chefstrategen: PMI'er for november i vente og brexit skaber usikkerhed

Finans | 19. november 2018

Chefstrateg i Jyske Bank, Ib Fredslund, giver et overblik over de vigtigste begivenheder på de finansielle markeder i denne uge:

  • Flash PMI'er med fokus på Europa: Første nøgletal for november. Markedet er nervøse for afmatning udenfor USA. Sidste måned skuffede tallene, men man håber på, at de holder sig stabile denne måned.
  • Brexit - kaos eller lettelse?: Forbliver Theresa May premiereminister, og går brexit-aftalen igennem? Der er mange tvivlsspørgsmål forbundet med Brexit i øjeblikket, men vi forventer, at aftalen bliver stemt igennem i sidste ende, dog ikke uden bump på vejen.
  • Update på event risici: Brexit kører videre. Handelskrigen fortsætter ligeledes. Italien er også uafklaret. De afventer EU svarer på deres budget. Midtvejsvalget gik til gengæld som forventet. Og de stigende oliepriser er blevet fejet af bordet. Så two down og three to go.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.