Byudvikling i Aarhus

Bolig | 30. august 2021

Byudvikling - Boligpriser og Bæredygtighed
Aarhus er i voldsom udvikling med nybyggeri hele vejen fra bymidten ud til helt nye boligområder. Hvad er planerne? Hvad med det bæredygtige perspektiv? Og hvad betyder udviklingen for boligpriserne?

Er du på boligjagt, har du allerede en bolig, eller er du bare nysgerrig – så mød bystrateg Bente Lykke Sørensen og boligøkonom Mikkel Høegh og bliv klogere på Aarhus.

Hvor er Aarhus på vej hen?
Bente Lykke Sørensen er bystrategisk chef i Aarhus Kommune. Hun giver et indblik i by-og befolkningsudviklingen i Aarhus – set i et bæredygtigt perspektiv. Hvilken rolle spiller bæredygtighed for hele udviklingen, og hvordan skal man forholde sig til udviklingen som privat boligejer eller boligkøber?

Hvor er boligpriserne på vej hen?
Mikkel Høegh er boligøkonom i Jyske Bank og følger boligmarkedet tæt. Kan nybyggeriet følge med befolkningsudviklingen? Vil boligpriserne fortsætte med at stige? Hvad skal man være opmærksom i boligjagten? Hør også, hvorfor det er historisk billigt at købe bolig i en tid med tårnhøje priser.

Snakken og seernes spørgsmål styres af journalist og tv-vært Thomas Ross, og udsendelsen er optaget under Aarhus Festuge foran et publikum i Jyske Bank LIVE-studiet på Strøget, Søndergade 5.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.