Brexit is coming – hvordan rammes din virksomhed?

Erhverv | 27. november 2020

Brexit er nær. Hvad betyder det for din virksomhed? Og hvordan kan du forberede dig? Bliv lidt klogere når tre eksperter deler deres viden og svarer på spørgsmål.

Det er snart farvel til 2020, som har været præget af stor usikkerhed. 2021 starter med Brexit – og trods det lange tilløb er Storbritanniens farvel til EU stadig præget af mange spørgsmål. Og stor usikkerhed for erhvervslivet. Storbritannien er Danmarks fjerdestørste samhandelspartner på varer og tjenester – på både eksport og import. Brexit vil derfor have stor betydning for mange danske virksomheder.  

• Hvordan ændres handelsbetingelserne? 

• Hvordan påvirkes samhandlen økonomisk? 

• Hvilke praktiske handlinger bør foretages nu? 

Brug webinaret som en tjekliste

På dette webinar vil tre eksperter inden for jura, økonomi og praktisk virksomhedsledelse give dig en række gode og konkrete råd til at afklare, hvordan Brexit rammer din virksomhed. Og med udgangspunkt i deres fagområder og erfaringer kommer de med inspiration til, hvordan du bedst muligt forbereder virksomheden til Brexit.

Du får med andre ord nogle kritiske og værdifulde input til faktorer, der er væsentlige i forhold til din virksomheds Brexit-tjekliste – og hjælp til et bedre overblik, så du kan komme godt videre med din forretning.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.