Brexit-debat: Hvad så nu, Danmark?

Erhverv | 16. juni 2016

Folkeafstemningen i Storbritannien:

Hør eksperter om aktiepanik, det splittede Storbritannien og faren for dansk eksport.

Skarpe ordvekslinger og stærk argumentation mellem Morten Østergaard, politisk leder for Radikale Venstre, og Kristian Thulesen Dahl, formand for Dansk Folkeparti.

En udsendelse om: Konsekvenser, betydning for Danmark og baggrund.

Du kan spole i udsendelsen. Slå ned på dét som interesserer dig.


00.44 min.: Ordførende direktør Anders Dam, Jyske Bank, byder velkommen.


03.25  min.: Seniorstrateg Ib Fredslund Madsen, Jyske Bank: - I disse dage er der panik i aktiemarkederne. Brexit-feber. Mange har ligget forkert i deres porteføljer, fordi man var sikre på et ja til EU den 23. juni.


14.00 min.: Professor Mads Qvortrup, Coventry University: - Den engelske premierminister, David Cameron, har lavet en fejlberegning. Har skabt et monster, han ikke kan styre eller slå ihjel.


28.39 min.: Vicedirektør Kent Damsgaard, Dansk Industri: 50.000 danskere har et job, fordi vi eksporterer til Storbritanien. Et nej får en pris, men vi mener, at konsekvensen bliver størst på den lange bane.


40.42 min.: Kristian Thulesen Dahl (DF) og Morten Østergaard (B). Tre minutter om deres holdning til: Konsekvenserne for Danmark ved et BREXIT.


48.08 min.:  Debat mellem Morten Østergaard (B) og Kristian Thulesen Dahl (DF): Har Danmark fordele af et BREXIT? Skal vi følge briterne? Have en afstemning selv? Er BREXIT skadeligt for Danmark og EU?


80.50 min.: Paneldebat.


God fornøjelse. Hilsen fra redaktionen@jyskebank.dk
Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.