Borgen Late Night: Tilbage til politik

Borgen Late Night | 2. maj 2023

Efter en stormfyldt periode med sager om krænkelser er dansk politik ved at vende tilbage til gammeldags kampe: Onsdag præsenterer Reformkommissionen en ny rapport, som har potentialet til at slå sprækker mellem Venstre og Socialdemokratiet. Forslaget er nemlig at skrotte 10. klasse – og dermed også at ændre vilkårene for landets populære og frie efterskoler.

Hvordan vil SVM-regeringen håndtere én af de første store uenigheder. For Socialdemokratiet vil gerne mindske antallet af efterskoleelever, mens det for Venstre er historisk hjerteblod. Lidt mere enighed vil der være, når det gælder ugens andet store knald: Torsdag fremlægges et kasseeftersyn af det hensygnende forsvar. Og derfra begynder forhandlingerne om et nyt forsvarsforlig. 

Nu handler det igen om krudt og kugler. Se ugens udgave af Borgen Late Night med de to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Jarl Cordua

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.