Borgen Late Night: Ny Løkke-bog

Borgen Late Night | 7. maj 2024

Han har gjort det igen: Moderaternes formand Lars Løkke Rasmussen er klar med endnu en overraskende bog, denne gang med titlen 'Befrielsens pris'. Modsat den dystre stemning, som statsminister Mette Frederiksen (S) ofte fremmaner, er udenrigsministeren optimist. Han tror på ungdommen. Han tror på en gylden fremtid for Danmark, og han tror sågar på fred og fremgang i verden. Men optimismen er betinget af reformer, og heraf prisen: Det er ikke altid populært i øjeblikket at træffe modige beslutninger.

Bogen er oplagt en del af Moderaternes kampagne frem mod Europaparlamentsvalget, hvor Venstres top også har sat en offensiv i gang: Formand Troels Lund Poulsen og næstformand Stephanie Lose vil rykke Venstre tilbage til en mere klassisk model – med fokus på økonomiske reformer og en fortsat værdipolitisk strammerkurs. Hør også om miljøminister Magnus Heunicke søforklaringer om giftige udledninger og borgmesteroprøret mod finansminister Nicolai Wammen (S).    

Se ugens udgave af Borgen Late Night med de to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Jarl Cordua

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.