Borgen Late Night: Mette F. mistænker Løkke for listig plan

Borgen Late Night | 15. maj 2019

Er det i virkeligheden ikke hip som hap, hvem der sidder i Statsministeriet, når Mette Frederiksen og Løkke reelt mener det samme på en lang række områder? Det spørger vi Frederiksen om i denne udgave af BorgenLateNight.

Det afviser hun selvfølgelig og tilføjer, at hun frygter, at Lars Løkke Rasmussen – trods et klart valgnederlag – bare bliver siddende som statsminister ved at ”gemme sig bag den negative parlamentarisme”.

 Til gengæld vil Mette Frederiksen ikke svare klart på, at om hun er parat til eventuelt at tælle Stram Kurs mandater med, hvis det er nødvendigt for at tvinge Løkke fra magten.

Vi interviewer også udenrigsminister Anders Samuelsen: Han mener, at det er en falliterklæring, at Løkke her i valgkampen reelt er sprunget ud som socialdemokrat. Men hvorfor er det så egentlig, at Liberal Alliance ikke står bedre i meningsmålingerne?

Kom til valgdebat med Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen

Borgen Late Night inviterer til valgdebat:

I Aarhus den 22. maj 2019 på Aarhus Teater. Her deltager bl.a. Jacob Ellemann-Jensen (V) og Mogens Jensen (S). Skal de to nu i regering sammen?

OBS - stedet er ikke Café Hack, som tidligere annonceret. Det er ændret til Aarhus Teater - Kampmann-salen. (Samme bygning som Café Hack.)


I København den 29. maj på Moltkes Palæ. Her kommer bl.a. Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V) og formand for Folketinget Pia Kjærsgaard (DF).

Tilmelding og yderligere oplysninger her https://www.jyskebank.dk/omjyskebank/nyheder/nyhed/062ec3d3-2b72-4910-ac51-c5ebe1d6b3c8/!ut/p/b1/vZL...

 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.