Borgen Late Night LIVE: Debat om Løkkes forslag om en SV-regering

Highlights | 24. maj 2019

Underholdende og interessant debat mellem to ministre i den nuværende regering og næstformanden i Socialdemokratiet om statsminister Lars Løkkes (V) overraskende forslag om en SV-regering.

- Som verden er nu, bør de som sidder ved voksenbordet række ud efter hinanden, siger miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V).

Hans regeringskollega, trafikminister Ole Birk Olesen (LA), kalder derimod en SV-regering for "stilstandens akse", fordi han mener, den ikke vil tilføre de nødvendige reformer.

Han og Ellemann er heller ikke helt enige om, hvorvidt det nuværende regeringssamarbejde kan betegnes om "idyllisk".

Socialdemokratiets næstformand, Mogens Jensen, afviser Løkkes og siger, at V er velkommen til at lave forlig med en evt. S-ledet regering.

Debatten er et udklip af Jyske Banks vælgermøde i Aarhus forleden. Et godt gammeldags valgmøde med livlig debat, kvikke bemærkninger og substans.

Hele debatten kan ses her: hvor de tre politikere også diskuterer andre aktuelle emner: Kan der tjenes penge på at reformere den offentlige sektor, liberalisme, skat, topskattelettelser m.m.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.