Borgen Late Night: Kommunalvalg i minkens skygge

Borgen Late Night | 9. november 2021

Statsminister Mette Frederiksen (S) er for alvor presset. Ikke alene er de borgerlige partier gået hårdt til angreb på S-regeringen i skandalesagerne om de slettede sms’er og den ulovlige ordre om at aflive alle mink. Nu møder Socialdemokratiets formand også fornyet kritik fra sygeplejerskerne.

Umiddelbart forsøger Mette Frederiksen ellers at generobre rollen som den myndige statsleder - og har netop lagt op til at coronapasset skal genindføres for at bremse smittespredningen. Men noget er afgørende forandret i forhold til sidste år: Statsministeren har ikke længere samme autoritet, og da meningsmålingerne samtidig viser dødt løb mellem blokkene, er spændingen for alvor tilbage i dansk politik.

Spørgsmålet er om regeringens møgsager og Socialdemokratiets afmatning vil slå igennem ved kommunalvalget om en uge? Se ugens udgave af Borgen Late Night med de to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Jarl Cordua

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.