Borgen Late Night: Inger Støjberg om problematisk udvisning

Borgen Late Night | 2. november 2018

Integrationsminister Inger Støjberg (V) i krydsild om den problematiske udvisning af 13-årige pige Mint og lignende sager.

- Hvorfor må en 13-årig velintegreret pige ikke blive i Danmark? Når nu også Kristian Thulesen Dahl (DF) åbner døren for at give dispensationsmuligheder, spørger Lars Trier Mogensen og Henrik Qvortrup.

Inger Støjberg mener, det er en uholdbar vej, fordi Folketinget så ville være under et voldsomt pres fra de, som er dygtige til at skabe folkelig opbakning i befolkningen og i medierne.

- De ville komme igennem, men hvad så med de andre. Der skal være lighed for loven, mener hun.

Inger Støjberg interviewes også om forhandlingerne om en ny flygtninge- og indvandrerpolitik og det nye strammerparti, de Nye Borgerlige, der stiller ultimative krav for at kunne stemme for Lars Løkke som statsminister.

Og hun siger det kommer til at skade Danmark og vil koste danske arbejdspladser, at S og DF ikke vil være med til åbne for udenlandsk arbejdskraft.
Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.