Borgen Late Night: Alt tegner til regeringsforhandlinger med Lars Løkke som omdrejningspunkt

Borgen Late Night | 25. oktober 2022

Det rene blå regeringsprojekt dømmes helt ude af meningsmålingerne. Til gengæld viser de næsten entydigt, at Lars Løkkes Moderaterne med de afgørende mandater står til at blive kongemager. Hvad er det mest sandsynlige scenarie?

Det taler Lars Trier Mogensen og Jarl Cordua om i denne udgave af BORGEN LATE NIGHT, hvor vi også ser på, hvordan Liberal Alliance i målingerne pludselig er blevet større end de Konservative. Kan Søren Pape fortsætte for partiformand, hvis valgresultatet ender så dårligt, som målingerne spår? Det er også ved at være tid for partierne at præsentere de sidste politiske forslag, inden vi når partilederrunderne i TV. De radikale har præsenteret et vidtgående forslag, der på kun tre år, skal skaffe 400.000 husstande fjernvarme og så har både S og V spillet ud med forslag, der kontant vil præmiere ansatte i sundhedssektoren for at afhjælpe den akutte mangel på hænder.

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.