Boligmarked i bedring - se udviklingen i dit område.

Privatøkonomi | 21. januar 2010

Trods en lille prisstigning er der fortsat områder, der halter lidt efter den generelle udvikling. Et af områderne er Vestjylland, hvor Kent Thomsen er statsaut. ejendomsmægler og indhaver af Nybolig i Skjern, Tarm og Ringkøbing.

"Vi har set mange af de lokale firmaer gennemføre fyringsrunder, det er klart at den slags har en effekt på huspriserne. Men vi oplever, så småt, at billedet er ved at vende og vi har fine salgstal for de seneste par mårneder," fortæller Kent Thomsen.

Realkreditrådets tal dækker udviklingen i huspriserne mellem 3. og 4. Kvartal, men tager udgangspunkt i overtagelsestidspunktet og dækker derfor primært handler fra 3. Kvartal . Her stiger priserne på ejerlejligheder med 1,3 pct., hvilket er andet kvartal i træk med prisstigninger på ejerlejlighederne. På landsplan stiger gennemsnitspriserne på parcel- og rækkehuse med 0,2 pct. og det er første gang at priserne stiger på det område fra et kvartal til et andet.

 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver anden uge med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.