Bliv klogere på bæredygtig investering

Investering | 5. februar 2021

Vil du gerne investere mere bæredygtigt, men mangler overblik og indsigt? Få styr på begreberne – og på hvorfor et bæredygtigt fokus er vigtigt for langsigtede investeringer.

Hvad er en bæredygtig investering? Det findes der desværre ikke en entydig definition på. Alligevel er markedet spækket med investeringsprodukter, der lanceres som bæredygtige. 

Men hvad skal man så være opmærksom på, hvis man ønsker at investere mere bæredygtigt? To af Jyske Banks specialister giver dig et overordnet overblik, gør dig klogere på begreberne og zoomer ind på konkrete muligheder og investeringsprocesser.

Hvordan bliver du en mere bæredygtig investor?

Camilla Fangel er specialist i bæredygtig investering. Hun tager fat i nogle af de mange begreber, der opereres med inden for området: ESG, Impact, Inklusion, Greenwashing med mere. Hør også om de mange nuancer i virksomheders bæredygtige udvikling, om bæredygtighed som en proces og om at støtte virksomheder, der viser vilje til handling. 

Anette N. Sejdelin er porteføljemanager i bankens nye afdeling, Jyske Invest Bæredygtige Aktier. Hun bliver mere konkret med udgangspunkt i et investeringsprodukt, der både fokuserer på CO2-udledning, ESG og FN’s Verdensmål. Hør om selve investeringsprocessen, og hvordan fokus på bæredygtig udvikling kan forenes med fokus på god investering.  

Journalist Rasmus Nielsen fra Jyske Bank TV styrer slagets gang, og er klar til at stille seernes bæredygtige spørgsmål videre til de to specialister. 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.