Biler & Penge: Her er de ukendte Porsche-modeller

Privatøkonomi | 15. marts 2016

Biler & Penge er denne gang taget til Vejle for at kigge på nogle af de Porsche-modeller, som sjældent står i rampelysets skær.

Hvis du gerne vil bruge dine opsparede penge på noget fornuftigt, så vil de fleste biltosser nok prøve at få dig til at sætte nogle af dem i en sportsvogn som eksempelvis en Porsche. For en klassisk Porsche kan faktisk gå hen og blive en helt fin investering på langt sigt. Typisk vil folk forbinde Porsche-mærket med den klassiske 911-model, som har bagagerummet foran og motoren i bag – men faktisk lavede mærket også en lang række spændende modeller, som er bygget på en mere konventionel måde.De frontmotoriserede Porsche'r begyndte allerede at dukke op i slutningen af 70'erne med den dengang nye model kaldet 924. Senere kom også en 928 og flere andre modeller til. Ekspertpanelet i Biler & Penge kigger denne gang på nogle af de frontmotoriserede Porsche-modeller for at se, om der skulle gemme sig en god investering i én af dem. Derfor er vi taget til MyGarage i Vejle, som er specialister i netop Porsche, for at kigge nogle af deres biler igennem. 

Programmet Biler & Penge er et samarbejde mellem Bilmagasinet og jyskebank.tv. 

Råd til drømmebilen? Bliv klogere på jyskebank.dk

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.