BÆREDYGTIGHED - Fremtidens Landmand: Optimering, biogas og nærhed

Erhverv | 29. november 2018

Bæredygtighed, afsætning og teknologi var afsættet for at kåre 3 landmænd som fremtidens landmænd ved et arrangement i forbindelse med Agromek.

I kategorien Bæredygtighed vandt Kristian Lundgaard-Karlshøj.

På Ausumgaard har han fokus på økonomi og bæredygtighed. Det gælder lige fra optimering af foderforbrug over biogas-produktion til markeder, der skal skabe nærhed til forbrugerne.

”I det danske landbrug, skal vi have fokus på fødevarer, men vi skal også fokusere meget på mulighederne i vedvarende energi. Næste generation skal have lyst og mulighed for at videreføre det, vi går og laver,” siger Kristian Lundgaard-Karlshøj.


FremtidensLandmand:

FremtidensLandmand er en pris, hvor landmænd kåres for at excellere i en af tre kategorier: Teknologi, afsætning og bæredygtighed.

Målet er at sætte fokus på de landmænd, der har succes med at få gode idéer omsat til gode økonomiske resultater.  Bag kåringen står LandbrugsMedierne, Dansk Agroindustri, SEGES, Agromek, MCH, Bridgestone, SAGRO og Jyske Bank.


Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.