Anders Dam: Jyske Bank står stærkt

Om Jyske Bank | 23. februar 2021

Som allerede varslet i en opjustering i midten af januar får Jyske Bank et 2020-overskud på lige over 1,6 mia. kr. efter skat.

"Korrigerer man for det ledelsesmæssige skøn vi lavede i første kvartal 2020, hvor vi nedskrev med 1 mia. kr. på grund af corona, så lander vi faktisk med indtjening på niveau med eller lidt bedre end 2019," siger ordførende direktør i Jyske Bank, Anders Dam. I 2019 tjente banken 2,4 mia. kr.

Jyske Bank forventer, at 2021 bliver bedre end 2020, hvor corona satte sit præg på det meste. I 2021 forventer Jyske Bank, at resultatet vil lande på et resultat efter skat i niveauet 1,9 til 2,3 mia. kr.

"I 2021 får vi syn for sagen i forhold til de økonomiske effekter af corona, men vi er fortrøstningsfulde. Jeg synes, at Jyske Bank står stærkt. Vi har gode kunder og en historisk god kreditbog," siger ordførende direktør i Jyske Bank, Anders Dam.

Bankens forventninger til indeværende år lyder derudover bl.a. på fortsatte omkostningsreduktioner og tilbagekøb af bankens egne aktier.

Du kan også læse hele årsregnskabet - det finder du lige her.


Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.