Amerikansk inflation kommer buldrende, og hvor efterlader det Fed og renterne?

Finans | 15. juni 2021

Inflationen har indtaget hovedrollen på finansmarkedernes nøgletalsscene, og opmærksomheden er især rettet mod inflationen i USA. Der er i øjeblikket ekstraordinært mange faktorer, der trækker i retning af højere inflation, og vi venter da også en højere inflation. Men det store spørgsmål er, om inflationen forbliver høj eller falder tilbage. Hvis inflationen forbliver høj, kan Fed blive presset til at hæve renten hurtigere end ventet, og det er de finansielle markeder næppe gearet til.


Vi kigger i dette webinar på de faktorer, der trækker inflationen op og giver vores vurdering af om inflationen forbliver høj eller kommer til at aftage. Vi ser også på udsigten for den amerikanske centralbanks stimulanser og hvornår de kommer til at stramme op på pengepolitikken. Der bliver også fokus på udsigten for rentemarkederne. 

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.