AktieUgenyt - konkrete købsanbefalinger for den kommende uge

Finans | 27. marts 2009

Her får du konkrete aktieanbefalinger, regnskabskalender og nøgletal for den kommende uge.

Flere C20-selskaber er hårdt eksponeret i Østeuropa. Regionen er hårdt ramt af den økonomiske afmatning og væksten er bremset markant. Derfor bør man som investor overveje om man vil investere i selskaber med stor aktivitet i regionen. Carlsberg og Nordea er to eksempler på selskaber, der på hver sin måde påvirkes af krisen i Østeuropa.

DSV-aktien er under hårdt pres ovenpå nyheden om den kommende kapitaludvidelse, men i programmet forklarer adm. direktør, Jens Bjørn Andersen, hvordan udvidelsen skal styrke tranportgiganten.

Desuden er der fokus på Novo Nordisk, der kan blive stærkt påvirket i uge 13. Selskabets produkt mod diabetes 2, Liraglutide er til eksamen ved et udvalg under de amerikanske sundhedsmyndigheder. Såfremt at produktet indstilles til godkendelse i USA kan kursen på Novo-aktien blive påvirket.

Aktiehandler Rasmus Grann fortæller om markedets op og nedture, samt de mulige kurstriggere, der kan ligge i de kommende nøgletal

Læs også 'Aktieugebrev, uge 14'  hvor du kan se mere om de konkrete købsanbefalinger og aktuelle begivenheder.

www.jyskebank.dk/finansnyt 

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.