AktieUgenyt - konkrete købsanbefalinger for den kommende uge

Finans | 27. marts 2009

Her får du konkrete aktieanbefalinger, regnskabskalender og nøgletal for den kommende uge.

Flere C20-selskaber er hårdt eksponeret i Østeuropa. Regionen er hårdt ramt af den økonomiske afmatning og væksten er bremset markant. Derfor bør man som investor overveje om man vil investere i selskaber med stor aktivitet i regionen. Carlsberg og Nordea er to eksempler på selskaber, der på hver sin måde påvirkes af krisen i Østeuropa.

DSV-aktien er under hårdt pres ovenpå nyheden om den kommende kapitaludvidelse, men i programmet forklarer adm. direktør, Jens Bjørn Andersen, hvordan udvidelsen skal styrke tranportgiganten.

Desuden er der fokus på Novo Nordisk, der kan blive stærkt påvirket i uge 13. Selskabets produkt mod diabetes 2, Liraglutide er til eksamen ved et udvalg under de amerikanske sundhedsmyndigheder. Såfremt at produktet indstilles til godkendelse i USA kan kursen på Novo-aktien blive påvirket.

Aktiehandler Rasmus Grann fortæller om markedets op og nedture, samt de mulige kurstriggere, der kan ligge i de kommende nøgletal

Læs også 'Aktieugebrev, uge 14'  hvor du kan se mere om de konkrete købsanbefalinger og aktuelle begivenheder.

www.jyskebank.dk/finansnyt 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver anden uge med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.