Åbent Hus #6 - Feriebolig i udlandet

Bolig | 27. juni 2024

Drømmer du om at eje en feriebolig i udlandet? Så dyk ned i denne udgave af Åbent Hus, hvor vi kigger nærmere på de muligheder, der er for køb af feriebolig i udlandet. 

Der er mange muligheder, hvis man overvejer at købe fast ejendom i udlandet. Du kan selvfølgelig købe din helt egen bolig, men der findes også delekoncepter, hvor du køber en andel af flere ferieboliger. Vi kigger på begge dele i denne udsendelse, men i forhold til køb af egen feriebolig vil indholdet i udsendelsen primært kredse om det spanske marked.

Rasmus, Cæcilie og Mikkel får denne gang selskab i studiet af Finn Christensen fra MyHomes og Peter Kaarsberg fra Kaarsberg Estate

MyHomes er et delekoncept, hvor du kan blive medejer af fem ferieboliger i Europa. Kaarsberg Estate hjælper med boligkøb på Costa del Sol i Spanien.

 

Hvad er Åbent Hus? 

Åbent Hus er Jyske Banks nye boligprogram, hvor du sammen med de faste værter Rasmus Nielsen og Cæcilie Møldrup kan blive klogere, når ekspert Mikkel Høegh svarer på spørgsmål om alt lige fra renter til renoveringer.

Hvert program har på forhånd et overordnet tema, som vi dykker ned i, men du kan også påvirke indholdet via dine spørgsmål. Så hvis du vil blive klogere på boliglån, tvangsauktioner, alternative boformer eller noget helt fjerde, så skal du se med, når Jyske Bank sender Åbent Hus.   

Hvert afsnit afslutter vi med et boligtip - og så belønner vi dagens bedste spørgsmål med et gavekort på 1.000 kroner. 

Læs mere om Åbent Hus her

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.