Åbent Hus #2: Energiforbedring - hvor skal man starte?

Bolig | 6. marts 2024

Energiforbedring - hvor skal man starte?

Drømmer du om at energirenovere din bolig? Så er du ikke alene. 

Uanset om din drøm om energirenovering udspringer af et ønske om at spare penge, skabe et bedre indeklima eller gøre noget godt for miljøet, så kaster projektet typisk en del spørgsmål af sig:

  • Hvordan kommer jeg i gang?
  • Hvor kan det bedst betale sig at energirenovere?
  • Hvordan er økonomien i projektet?
  • Kan jeg få tilskud?

I denne udgave af Åbent Hus får vi besøg i studiet af Morten Bay fra firmaet Bodil Energi. Morten Bay og hans kolleger hjælper privatpersoner med at finde den bedste varmeløsning til deres bolig, så de er vant til at rådgive om både varmepumper, solceller, elbiler, tilskud, energimærkning og klimaskærm. 

Mere boligviden

Læs meget mere om bolig på vores boligunivers: www.jyskebank.dk/aabent-hus 

Hvad er Åbent Hus? 

Åbent Hus er Jyske Banks nye boligprogram, hvor du sammen med de faste værter Rasmus Nielsen og Cæcilie Møldrup kan blive klogere, når ekspert Mikkel Høegh svarer på spørgsmål om alt lige fra renter til renoveringer.

Hvert program har på forhånd et overordnet tema, som vi dykker ned i, men du kan også påvirke indholdet via dine spørgsmål. Så hvis du vil blive klogere på boliglån, tvangsauktioner, alternative boformer eller noget helt fjerde, så skal du se med, når Jyske Bank sender Åbent Hus.   

Hvert afsnit afslutter vi med et boligtip - og så belønner vi dagens bedste spørgsmål med et gavekort på 1.000 kroner. 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.