Aarhus Festuge: Se det gigantiske spejl og storslåede strengespil

Aarhus festuge | 3. september 2014

Studerende fra Arkitektskolen Aarhus har under festugen skabt nye og visionære oplevelser for både øjne og ører i den ellers anonyme passage mellem Musikhuset og Scandinavian Center.

Projektet SAME består af et gigantisk spejl i en 45 graders vinkel der følge trappen, og giver trappegængerne en bizar og lettere forvrænget oplevelse af dét at gå op eller ned.

Længere nede af passagen kan forbipasserende prøve den storslåede lydoplevelse "Play The Strings". En række hårdt spændte strenge strækker sig fra taget af Musikhuset og gennem et avanceret lydsystem monteret på bagtrappen til Scandinavian Center og til fortovet, hvorfra man således kan spille på selve bygningen.

Jyske Bank TV dækker alt det bedste fra Aarhus Festuge 2014 og inviterer dagligt gæster i vores specialindrettede festuge-studie i Østergade i Aarhus C. Vi er desuden på plads til store og små begivenheder rundt omkring i byen.

Følg med på jyskebank.tv/aarhusfestuge.

Husk også at følge Jyske Bank TV på Facebook og Twitter.

Kontakt: redaktionen@jyskebank.dk

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.