10 i 9 - positive reaktioner på Osama Bin Ladens død

Finans | 2. maj 2011

Finansmarkederne tager vel imod nyheden om, at amerikanske sikkerhedsstyrker har dræbt verdens mest eftersøgte mand siden terrorangrebet 11. september 2001. De amerikanske futures stiger og olieprisen falder en smule tilbage.

Ib Fredslund Madsen fortæller om de reaktioner vi har set på de finansielle markeder indtil nu. Og vurderer samtidig hvilken betydning det kan få fremadrettet.

Desuden kort nyt om Dupont, der nu har hævet købstilbudet på Danisco-aktien. Dupont tilbyder nu 700 kr. pr. aktie og er villige til at gennemføre købet med en ejerandel på 80%.

Jyske Bank har aflagt regnskab her til morgen - og Jyske Bank tjente 200 millioner kroner før skat. Netto rente- og gebyrindtægterne landede på 1 milliard 394 millioner kroner og nedskrivninger på udlån landede på 244 millioner kroner.

Den danske energibranche kan stå overfor et milliardboom. Det drejer sig om produktinoen af brændelsceller, der kan betyde en eksport på op til 50 milliarder kroner årligt.

 

Vil du være klog på økonomi, samfund og tendenser?

Tilmeld dig "Jyske Bank Nyt" — et nyhedsbrev, som udkommer hver måned med økonomisk inspiration, viden og holdninger. Du kan altid afmelde dig igen.