10 i 9 - Ny UK-regering på plads

Finans | 12. maj 2010

Downing Street nr. 10 får en ny lejer. Den konservative David Cameron rykker ind og bliver med sine 43 år den yngste premiereminister i over 200 år. Finansiel politisk reporter Mads Qvortrup kommenterer på den nye regeringsdannelse.

A.P.Møller-Mærsk offentliggjorde her til morgen deres 1. kvartalsregnskab, og det var et særdeles positivt et af slagsen. AP Møller Mærsk er kommet bedre end ventet fra start i 2010, og selskabet opjusterer sine forventninger, så man nu venter et positivt resultat for hele året.

Aktier: De ledende amerikanske markeder lukkede tirsdag med marginale fald. Det var primært de olie- og finansrelaterede selskaber der stod for skud. De asiatiske markeder ligger generelt til mindre fald - en tendens der ventes at fortsætte i Europa.

Valuta: Euroen svækkes fortsat, mens pundet er styrket ovenpå de konservatives overtagelse af regeringsmagten.

Råvarer: Olie og grundmetaller faldt generelt tilbage tirsdag hvor bekymring omkring den sydeuropæiske gældssituation kom tilbage i markedet. Guld derimod steg 2,5 % til en all-time high på 1.233 dollars pr. ounce.

 

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.