10 i 9 - Armene bliver over hovedet i dagens marked

Finans | 30. juni 2011

Investorerne havde onsdag svært ved at få armene ned efter at grækerne havde vedtaget den længe ventede spareplan. Armene bliver oppe i dagens marked, hvor endnu et ja til detaljerne i den græske spareplan ventes fra Grækenland.

Det vurderer senior kunderådgiver Henrik Aagaard, som samtidig peger på, at stemningen fredag kan skifte afhængigt af de amerikanske ISM-tal.

Korte nyheder om en mulig ny EU-skat på finansielle transaktioner, om kartelbeskyldninger mod Mærsk og om onsdagens voldelige protester i Grækenland.

Videoens afsnit
00:13 Aktie-opdatering.
00:38 Aktiehandler Henrik Aagaard følger op på afstemningen i Grækenland og hvilke reaktioner det har givet i markederne.
03:03 Valuta-opdatering.
03:26 Råvare-opdatering.
03:38 Kort nyt: EU-forslag om nye skatter på finansielle transaktioner, Mærsk beskyldes for kartelaftaler og så var der voldelige protester i Athens gader i går.

Få sidste nyt fra finansmarkederne i indbakken hver morgen

Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig Jyske Morgennyt og få direkte ind i din indbakke hver morgen.